L'Atlètic-Barceloneta amb el trofeu
L'Atlètic-Barceloneta amb el trofeu (@nataciocat)
Waterpolo

La 12a Copa seguida d'un Atlètic-Barceloneta superior al Sabadell (10-6)

L'Atlètic-Barceloneta guanya la 12a Copa seguida amb Munárriz, MVP, i amb Unai Aguirre, millor porter, brillants quan el Sabadell s'ha acostat en el marcador

Xevi BardoletActualitzat

Tercera final seguida entre el Zodiac Atletic-Barceloneta i l'Astralpool Sabadell. A diferència de la del curs passat, resolta als penals, els mariners han estat força superiors als vallesans (10-6), sobretot gràcies a la feina al darrere. Després d'una Copa immaculada, l'equip d'Elvis Fatovic té deures en la Champions, on necessita una segona volta perfecta per entrar en la Final a 4.

  • Estirades marineres: després d'un inici amb pocs gols, l'Atlètic-Barceloneta, més inspirat en igualtat que en superioritat, ha obert el primer forat amb el 3 a 1. El primer moment crític del Sabadell, que topava amb Unai Aguirre i amb la defensa rival, ha estat quan l'australià Luke Pavillard ha marcat el 5 a 2 en el segon període.
  • Barroso i Averka hi posen l'esperança: el madrileny i el bielorús nacionalitzat montenegrí, dos jugadors talentosos des de l'arc, han aparegut per posar els de Quim Colet a un sol gol; 5 a 4 en l'inici del tercer quart. S'obria la final.

 

L'australià Luke Pavillard ha marcat el 5 a 2 en el segon quart (@rfen)

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut