L'hospitalenca Paula Crespí, en un moment del partit (EFE)
Waterpolo

Espanya jugarà les semifinals de l'Europeu femení

L'equip de Miki Oca ha superat Croàcia (17-6) i ja espera rival a les semifinals de l'Europeu entre el partit de Grècia i França

La selecció espanyola de waterpolo ha derrotat Croàcia per 17 a 6 i avança a les semifinals del Campionat Europeu femení. El seu rival sortirà del guanyador entre Grècia i França.

Espanya ha començat molt bé el partit i al primer quart ja guanyava 5 a 2. Paula Camus, la jugadora del Terrassa, ha estat determinant amb dos gols en aquest període. En el segon parcial, l'equip espanyol ha anotat una altra diana, però les croates han pressionat més i han fet el 6 a 4. Abans d'acabar el quart, les actuals campiones d'Europa han ampliat l'avantatge i amb el gol de l'hospitalenca Paula Crespí s'han posat 9 a 5.

En el tercer període, Espanya ha estat capaç d'ampliar el marcador amb tres dianes més i ha aconseguit la màxima diferència: 12 a 5. En l'últim quart, les croates han abaixat el ritme i s'ha trencat el partit amb un parcial de 5 a 1. Les màximes anotadores del partit han estat les companyes del Terrassa Pili Peña i Paula Camus, amb quatre dianes cadascuna.

Les de Miki Oca, subcampiones mundials i campiones dels dos últims Europeus, lluitaran per tornar a guanyar una medalla al torneig que es disputa a Eindhoven.