Champions

Uns penals agònics eliminen el City de Guardiola: el Madrid, a semis de la Champions

El partit i la pròrroga acaben en empat (1-1) i des del punt de penal els d'Ancelotti han afinat més (3-4)

Un Madrid ultradefensiu ha sobreviscut a l'Etihad Stadium. Després de resistir 120 minuts, la loteria dels penals ha sortit de cara a l'equip madridista. Rüdiger ha transformat el llançament decisiu que situa l'equip blanc a les semifinals.

• El Madrid sorprèn el City ben d'hora. Rodrygo avança els madridistes en el minut 12, en una acció que ha sorprès la defensa local. Ederson ha salvat la primera rematada, però la segona ha acabat a la xarxa (0-1).
El Madrid celebra el gol de Rodrygo
  • Haaland al travesser! El davanter noruec, amb el cap, ha estat a punt d'empatar als 18 minuts. El City reacciona al gol inicial del Madrid.

• De Bruyne posa a prova Lunin. Xut del migcampista que el porter madridista envia a córner. La pressió dels "cityzens" és insistent.

• Nova gran ocasió del City. Haaland assisteix Grealish i l'anglès ha tingut l'empat, però Rüdiger ha estat més ràpid i ha desviat a córner.

• Pressió asfixiant dels anglesos fins al descans. L'equip de Guardiola ha picat nou córners en la primera part. L'últim, servit per De Bruyne, ha estat a punt de convertir-se en gol olímpic. El Madrid resisteix i manté l'avantatge.

• El City surt amb una marxa més en el segon temps. En els primers set minuts, tres córners i dues ocasions. Lunin salva el seu equip en xuts de Grealish i Foden. El porter ucraïnès, inspiradíssim davant de l'allau de joc local.

• Guardiola busca solucions. Intercanvia les posicions de Foden -per dins- i Bernardo Silva -ara per banda-, i en el 70 fa entrar Jérémy Doku en lloc de Grealish, per buscar més profunditat per la banda esquerra. ?

• De Bruyne empata en el 75'! Jugada del nouvingut Doku, refús en curt de Rüdiger i Kevin De Bruyne supera per fi el porter Lunin. És el premi a la superioritat local. (1-1)

De Bruyne celebra l'empat del City
De Bruyne celebra l'empat del City (EFE)
  • La connexió flamenca està a punt de fer pujar el segon. En el 81', Centrada de Doku i aquest cop, De Bruyne remata massa alt. No hi ha hagut doblet del migcampista.

• L'empat es manté i el partit va a la pròrroga. Haaland ha tingut el triomf a l'abast rematant el quinzè córner, però el marcador no es mou al final dels 90 minuts. Mitja hora més d'emoció.

• Una pròrroga sense Haaland. Guardiola dona descans al noruec i fa entrar Julián Álvarez per disputar els últims 30 minuts de l'eliminatòria.

• La pròrroga és un monòleg "sky blue".  Però la millor ocasió l'ha tingut Rüdiger després del primer córner del partit del Madrid, en el minut 105, la rematada de l'alemany ha sortit alta.

• El Madrid afina més en els llançaments de penal. Tot i l'errada inicial de Modric, el City ha perdut les seves opcions per culpa dels penals aturats per Lunin a Bernardo Silva i Kovacic. En el llançament definitiu, Rüdiger no ha fallat i ha situat el Madrid en semifinals per quart any consecutiu.