Futbol

Els millors entrenadors del món es desfan en elogis per a Guardiola en una trobada a Suïssa

Els millors entrenadors del món es desfan en elogis per a Pep Guardiola, en la trobada d'entrenadors d'elit de la UEFA a Nyon, Suïssa. El de Santpedor ha coincidit amb tècnics com Arsène Wenger i Sir Alex Ferguson, entre d'altres. Una trobada de tècnics, on no hi ha anat Mourinho. La UEFA va convidar el tècnic del Reial Madrid, però el portuguès va declinar la invitació.

Actualitzat
Pep Guardiola ha arribat en solitari a la seu de la UEFA. S'ha fet fotos i ha saludat el personal del màxim organisme del futbol continental. Guardiola és ara mateix l'entrenador de més prestigi i èxit del món i, per tant, el convidat més esperat. Aquest dimecres ha coincidit amb tècnics fa poc rivals del seu equip com Arsène Wenger o Sir Alex Ferguson.  Un dels que l'ha elogiat als micròfons de TV3 ha estat Unay Emery, que ha declarat que Guardiola està marcant la història i que la seva irrupció com a entrenador en el món del món futbol ha estat molt important".

Frank de Boer, amb qui Guardiola va coincidir al Barça, també s'ha desfet en elogis per al tècnic blaugrana. "És un gran entrenador, com també va ser un gran jugador. Per això, no estic sorprès", ha dit l'holandès. I és que tant per a Emery com a De Boer, Guardiola és un model per a ells.

El gran absent a Nyon ha estat, sens dubte, José Mourinho. La UEFA va convidar el portuguès però ell va declinar participar en aquest fòrum d'entrenadors. I és que l'incident al Camp Nou ha tacat la seva imatge.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut