Imatge de la seu oficial de la Copa Amèrica al Maremàgnum de Barcelona
Imatge de la seu oficial de la Copa Amèrica al Maremàgnum de Barcelona
Vela

La Copa América ja té videojoc oficial

El videojoc "AC Sailing" ofereix una experiència immersiva de la Copa Amèrica. Està disponible per a ordinador de forma gratuïta

Redacció Esport3Actualitzat

La 37a Copa Amèrica de Barcelona té videojoc propi, l'AC Sailing, que ja està disponible de forma gratuïta per a ordinadors i que ha estat presentat a la capital catalana. AC Sailing es basa en el potent motor de física 'Gomboc', desenvolupat per Emirates Team New Zealand i utilitzat per la majoria dels equips de la Copa Amèrica per al disseny dels vaixells i entrenament dels regatistes.

L'acte ha comptat amb la participació de Dan Bernasconi, director de disseny i tecnologia del Team New Zealand, l'equip que ha desenvolupat i produït el projecte, i Zeki Ayan, responsable de màrqueting d'e-sports de la Copa Amèrica. Un dels primers de provar-lo ha estat Jordi Xammar, el regatista català que lluitarà per la medalla olímpica aquest estiu a París en la modalitat de 470 juntament amb la barcelonina Nora Brugman.

 Bernasconi ha destacat que "combinar un joc ultrarealista amb uns gràfics veritablement fidels, som capaços de transportar els jugadors a l'acció del mar, permetent experimentar l'emoció i la complexitat de la vetlla com si fossin regatistes de la competició".

L"AC Sailing' té com a components centrals les posicions reals de la competició com el camp de regates davant de la ciutat de Barcelona, i els monocascos amb 'foils' AC40 One Design (d'11,90 metres d'eslora).

En la modalitat multijugador en línia es disposarà de regates de flotes per a fins a vuit embarcacions i contempla la competició en flota (tots contra tots) i el 'Match Race (vaixell contra vaixell), sistema que s'utilitza per a la 37a Copa Amèrica. També s'ha presentat l'America's Cup E-Series, la primera lliga d'e-sports (esports electrònics) organitzada per la Copa Amèrica.

Així, els usuaris del videojoc podran posar a prova les seves habilitats contra navegants virtuals de tot el món. El joc també inclou desafiaments especials en el mode per a un jugador i participa en sessions d'entrenament de carrera específics.

 

 

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
Anar al contingut