Miramón celebra el segon gol del Leganés (Foto: @LaLiga)
Miramón celebra el segon gol del Leganés (Foto: @LaLiga)
Futbol

El Llagostera perd al camp del Leganés i confirma el seu descens a Segona B

El Llagostera necessitava sumar la seva primera victòria de la temporada fora de casa per mantenir les seves esperances de salvació. Un miracle que no s'ha produït

Actualitzat

El Llagostera necessitava sumar els tres punts al camp del Leganés, i esperar altres resultats, per arribar amb opcions de mantenir la categoria a l'última jornada de Lliga. Però guanyar al camp d'un equip que aspira a l'ascens directe, quan al llarg de la temporada només has sumat 4 punts (en 4 empats) fora de casa, sembla una utopia. 

L'equip català ha començat a dir adeu a la Segona A ben aviat. En el minut 10, la seva defensa no ha encertat a allunyar la pilota de la seva àrea i  ha acabat arribant als peus de Gabriel, que ha marcat amb un xut col·locat. El desencert defensiu dels d'Oriol Alsina ha tornat a quedar palès en el minut 18. Rubén Peña ha rebut dins l'àrea, a la banda dreta de l'atac. Els gironins acumulaven sis defensors, i cap s'ha acostat a l'extrem o ha marcat el golejador Gabriel, que és qui ha fet el més difícil: xutar alt. 

El Llagostera ha avançat les seves línies, tot i que sense gaire convenciment, per intentar remuntar el resultat. Natalio era l'home a buscar, però l'equip no ha aconseguit generar ocasions de gol. En la segona meitat el Leganés ha mantingut la seva duresa de la primer part. Rubén Peña era el seu home més perillós en atac, qui donava més feina al porter René. Per contra, el porter dels madrilenys vivia molt tranquil. La sentència ha arribat en el minut 65, a peus de Jorge Miramón, després d'una pilota perduda pels visitants.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut