Waterpolo

El CN Sabadell i el CN Mataró es disputen la Supercopa d'Europa femenina

La piscina del CN Barcelona acollirà aquest diumenge (12.00, Esport3) el duel entre els dos equips campions de les competicions europees

Marc BéjarActualitzat

Per primer cop en la història, dos equips catalans es disputaran la Supercopa d'Europa femenina de waterpolo. Serà aquest diumenge a la piscina de la Nova Escullera (12.00, Esport3), on l'Astralpool CN Sabadell i La Sirena CN Mataró es jugaran el títol continental. Les vallesanes arriben com a vigents campiones d'Europa, mentre que les del Maresme hi participen després de guanyar la Copa LEN, segona competició europea.

Serà la reedició del partit de la Supercopa d'Espanya d'aquesta mateixa temporada, en què el Sabadell va guanyar les mataronines (6-11), en un duel que s'està convertint en tot un clàssic del waterpolo femení. Les jugadores de Nani Guiu també van superar La Sirena Mataró en la tercera jornada de Lliga d'aquesta temporada per un contundent 3 a 12. L'última victòria del Mataró en el derbi català va ser l'any passat, quan les jugadores entrenades per Florin Bonca es van proclamar campiones de la Copa de la Reina a la piscina de Can Llong.

Amb els últims precedents, les sabadellenques arriben a la cita com a clares favorites. En cas de complir els pronòstics, el Sabadell aconseguiria la seva tercera Supercopa d'Europa, després de les guanyades els anys 2013 i 2014. D'aquesta manera, es convertiria en el club més llorejat del continent en aquesta competició, mentre que, en cas de victòria del Mataró, es proclamarien supercampiones per primer cop.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut