Josep Maria Bartomeu presidirà l'assemblea de compromissaris del 29 d'octubre
Barça

El Barça presentarà un pressupost amb uns ingressos de 695 milions d'euros

En cas d'aprovar-se a l'assemblea de compromissaris del 29 d'octubre, aquesta xifra suposaria un màxim històric en la facturació del club blaugrana

Actualitzat

El FC Barcelona presentarà durant la pròxima assemblea de compromissaris, que es farà el 29 d'octubre, un pressupost amb uns ingressos de 695 milions d'euros, una xifra que en cas d'aprovar-se suposaria un màxim històric en la facturació del club blaugrana. Aquesta xifra comportaria un increment d'un 2% respecte dels 679 milions aconseguits en l'exercici anterior. Els resultats de la temporada 2015-16 també seran sotmesos a aprovació.

En el capítol de despeses d'explotació, es preveu un import de 663 milions d'euros. Això fa que el resultat d'explotació se situï en 32 milions d'euros, que incloent-hi el resultat financer i els impostos, suposaria un benefici després d'impostos de 21 milions d'euros. Pel que fa als ingressos, l'apartat amb més previsió de creixement és el de màrqueting, en línia amb el procés d'internacionalització i posicionament de marca del club. L'objectiu és augmentar més de 30 milions d'euros els ingressos per patrocini. D'altra banda, els ingressos per traspassos de jugadors són inferiors en 22 milions d'euros als de la temporada anterior.

Pel que fa a les despeses, les renovacions i les noves incorporacions de jugadors de la temporada 2016-17, faran augmentar la nòmina esportiva i l'amortització derivada dels costos de traspàs. En despeses de gestió, per a la temporada 2016-17 es preveu un increment del 14%. En aquest apartat, destaca l'expansió internacional amb oficines a Nova York i Hong Kong i nous projectes estratègics de coneixement, innovació i tecnologia.

Anar al contingut