El Barça Lassa no pot emular el Reial Madrid i cau contra els Thunder al Palau Sant Jordi (89-92)

Els blaugranes han plantat cara tot i les nombroses baixes, però han acabat perdent tot i el gran partit de Víctor Claver, màxim anotador del matx amb 25 punts

David CarballoActualitzat

Només dos dies després de perdre contra el Reial Madrid a la pròrroga, els Oklahoma City Thunder han visitat el Palau Sant Jordi per enfrontar-se al Barça Lassa en el seu segon partit de la gira europea. En aquesta ocasió, l'equip de l'NBA ha sortit victoriós per un ajustat 89-92 contra un Barça que ha plantat cara tot i les nombroses baixes que encara arrossega.

L'equip de Georgios Bartzokas ha portat la iniciativa en el marcador en els dos primers quarts i ha arribat a tenir un màxim avantatge de nou punts (45-36), tot i que una ràpida reacció dels Thunder ha deixat el resultat en 47-45 al descans després d'un parcial de 2-9.

En la represa, la igualtat s'ha mantingut i cap dels dos equips ha estat capaç d'obrir una escletxa definitiva. Sense Rusell Westbrook, que no ha jugat en els minuts decisius, el pivot turc Enes Kanter ha acabant sent el botxí d'un Barça que ha deixat escapar l'oportunitat de sumar una victòria de prestigi.

De res li ha servit als blaugrana la gran actuació de Víctor Claver, màxim anotador del partit amb 25 punts, mentre que en el seu retorn a Barcelona, Àlex Abrines ha anotat sis punts contra el seu exequip a més de posar-li un tap com una catedral a Joey Dorsey.