Bàsquet

Àlex Abrines torna al Palau per enfrontar-se amb el Barça Lassa amb els Oklahoma City Thunder

El jugador mallorquí ha admès sentir-se estrany per trepitjar la pista del Palau Blaugrana amb una altra samarreta i ha confessat que ha marxat a l'NBA amb l'objectiu de triomfar

Actualitzat

L'aler mallorquí Àlex Abrines viurà aquest dimecres (20.30) un partit molt especial. Abrines, ara a les files d'Oklahoma City Thunder de l'NBA, s'enfrontarà amb el seu exequip, el FC Barcelona Lassa, en un duel d'exhibició que es disputarà al Palau Sant Jordi. El dia abans del matx, Abrines i els seus companys han fet un clínic amb joves jugadors al Palau Blaugrana.

Abrines ha admès sentir-se content per tornar al Palau, però ha admès tenir una sensació estranya per fer-ho amb una altra samarreta: "Tornar al Palau és increïble. Tinc molts records aquí, bons i dolents, són moltes sensacions. Ha estat una mica estrany trepitjar aquesta pista amb una altra samarreta, però estic molt content de poder tornar aquí a entrenar-me".

El nou jugador dels Thunder també ha explicat la seva adaptació al joc de l'equip i ha assegurat que el seu objectiu a l'NBA és triomfar. "Em trobo bé. Els primers dies em va costar una mica adaptar-me al ritme del joc i entendre els aspectes defensius. No és fàcil, però he anat a l'NBA amb ambició. Sé que no serà cosa d'un any però vaig allà a triomfar", ha afirmat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut