Laprovittola jugant un partit contra l'Efes Pilsen
Laprovittola jugant un partit contra l'Efes Pilsen
BÀSQUET

Calendari de l'Eurolliga: el Barça comença al Palau contra l'Anadolu Efes

L'Eurolliga ha donat a conèixer el calendari de la fase regular per a la pròxima temporada

RedaccióActualitzat

L'Eurolliga ha publicat el calendari de la fase regular per a la temporada 2023-24. El Barça donarà el tret de sortida a la màxima competició europea al Palau Blaugrana davant l'Anadolu Efes.

La novetat d'aquest curs és la inclusió del play-in, una eliminatòria prèvia que disputaran entre el setè i el desè classificat per aspirar a passar a la ronda de quarts de final. D'aquesta forma, el setè i el vuitè no accediran de forma directa a quarts. Consulta el calendari complet de l'Eurolliga en aquest enllaç.

El primer clàssic està fixat a la jornada 5: Madrid-Barça al Wizink Center, i el segon a la 18, tot just a l'inici de la segona volta. L'última jornada per als blaugrana serà a la pista de l'Asvel Villeurbanne.

Per la seva part, el Madrid començarà a defensar el títol aconseguit la temporada anterior amb un derbi espanyol, visitarà la pista de Baskonia a la primera jornada de la fase regular.
 

El renovat equip de Roger Grimau, que ja ha tancat les incorporacions de Joel Parra, Willy Hernangómez i Darío Brizuela, aspira a disputar la que seria la quarta Final Four consecutiva i poder lluitar per un títol que es resisteix des de la temporada 2009-10.

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut