El Barceloneta, molt sòlid davant el Barcelona (rfen)
Waterpolo

Atlètic-Barceloneta i Sabadell disputaran la final de la Copa del Rei

L'equip mariner, campió de les últimes onze edicions, s'ha imposat al CN Barcelona (16-8). El Sabadell s'ha desfet del Terrassa en un duel més disputat (5-4)

L'Atlètic-Barceloneta i el Sabadell disputaran aquest diumenge la final de la Copa del Rei de waterpolo que s'està fent a Palma i que ha tingut dos duels veïnals a les semifinals. En la primera, l'equip mariner no ha donat cap opció al Club Natació Barcelona (16-8), contra els quals han guanyat la competició els últims onze anys de manera consecutiva.

L'Atlètic-Barceloneta ja manava al descans de manera significativa (8-3), i ha sabut contenir el rival en tot moment. Bernat Sanahuja i Martin Famera, amb tres gols cadascun, han estat els principals arguments ofensius dels vencedors.

El CN Sabadell, ajustat

Més li ha costat al Sabadell, l'accés a la final. Dominava clarament el Terrassa al descans, amb un 4-1 prou contundent; però les forces s'han igualat en la segona part i s'ha passat al 4-3 en el tercer quart.  S'ha entrat en l'últim parcial amb 5-4 i, quan faltaven sis minuts per al final, Ricard Alarcón ha empatat el partit. També de penal, Fran Valera ha donat la victòria i el pas a la final al Sabadell.