Albert Ramps no ha pogut fer res contra Djokovic (EFE)
Tenis

Albert Ramos cau contra Novak Djokovic i queda eliminat a l'Open d'Austràlia

El tenista mataroní s'ha acomiadat del primer Grand Slam de la temporada en perdre contra el serbi per 6-2, 6-3 i 6-3

Albert Ramos ha quedat eliminat als setzens de final de l'Open d'Austràlia. El tenista mataroní s'ha acomiadat del primer Grand Slam de la temporada en perdre contra el serbi Novak Djokovic per 6-2, 6-3 i 6-3. Ramos no ha pogut fer res per plantar cara a l'ex-número u mundial, que en el seu retorn a les pistes està demostrant que es troba en un bon moment de forma després d'un llarg període d'inactivitat per una lesió al colze.

El tenista català, vint-i-unè cap de sèrie a Melbourne, ha cedit després de 2 hores i 21 minuts de partit tot i que en algun tram del partit Djokovic ha necessitat l'assistència mèdica per unes molèsties abdominals. El pròxim rival del serbi serà el sud-coreà Hyeon Chung, botxí sorprenent de l'alemany Alexander Zverev, quart jugador del rànquing mundial, a qui ha derrotat en cinc sets per 5-7, 7-6, 2-6, 6-3 i 6-0.