La portada d'"El matí de Catalunya Ràdio"

Respireu fondo un dia més!

Mònica TerribasActualitzat

... Respireu fondo —d'alleujament—: l'ultradretà Geert Wilders s'ha estavellat a les eleccions holandeses. Prova d'estrès de l'extrema dreta superada: segona força. Ha guanyat el liberal Mark Rutte. La UE no tindrà un altre referèndum per sortir-ne, com a mínim en aquest país... Ara, concentrats en les eleccions presidencials franceses de l'abril i el maig.

... Respireu fondo —però ara, de paciència—: el cas Pretòria continua etzibant coces a la dignitat de la política. Ahir Luis Andrés García, "Luigi", va declarar i, com va passar amb Bartomeu, el seu discurs no quadra amb les converses telefòniques que li van fer escoltar a l'Audiència Nacional. I ja han aparegut Macià Alavedra i Lluís Prenafeta i un percentatge, el 4%, en boca de l'exdiputat socialista.

... I respireu fondo —de satisfacció— que avui, a dos quarts de nou, l'exfiscal José María Mena —que va ser durant deu anys fiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya— i Salvador Viada Bardají, fiscal del Tribunal Suprem, ens analitzaran la salut democràtica de les fiscalies d'aquest país perquè entengueu com funciona i on som.

... I respireu fondo: el ja expresident del TC, Francisco Pérez de los Cobos, diu que el conflicte polític amb Catalunya s'ha de resoldre políticament (discurs de comiat, llàstima!) i Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del govern espanyol, troba que el TC hi és just per això...

Ja us ho he dit, que havíeu de respirar fondo. Va, som-hi? Un dia més.

Anar al contingut