Catalunya Música, 30 anys

Quatre noves propostes en els 30 anys de Catalunya Música

Catalunya Música encara la temporada 2017-2018 amb una oferta renovada de programes, que abasta més estils i gèneres musicals, amb l'objectiu de fer-la més atractiva i d'arribar a un públic més ampli

Actualitzat

Catalunya Música, fidel a la seva vocació de difondre i apropar totes les manifestacions musicals d'interès, amplia la seva oferta amb la incorporació de quatre noves propostes.

Les novetats de la graella:

I tu, què escoltes?

Amb Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar descobrim les preferències musicals de més de mil personatges de la música. Què els uneix, quines connexions hi ha entre ells i quins són els seus gustos musicals? Els dissabtes, a les 9h.

 

Quadres d'una exposició

L'art i la música es donen la mà cada dissabte a les 16h en un viatge que descobreix quina música sonava en el moment de creació de les obres d'art més conegudes de tots els temps. Sentim també les impressions d'artistes i músics sobre aquestes disciplines i ens endinsem en el preciós món de les editorials d'art per recomanar-vos aquelles novetats que no us podeu perdre. Un programa que presenta i dirigeix Aleix Palau.

 

Les cordes de l'Ukelele

Un espai per descobrir els diferents gèneres i corrents sonors que s'agrupen en les anomenades músiques del món. La música d'arrel traslladada al segle XXI: del fado al "soukous", del tango a la "morna", de la música balcànica o el rebétiko grec als estils afrocubans. La música i les seves anècdotes, gustos i olors. I totes les barreges en què s'han aparellat amb el pop, l'electrònica o el jazz. Per acabar amb un apunt sobre on i quan podem escoltar, llegir o mirar aquestes músiques a casa nostra. Un programa que presenta i dirigeix Marta Lanau. Els diumenges, a les 16h.

 

El millor dels temps

Un programa setmanal per acostar el present i el passat d'una de les formes escèniques i musicals més populars dels nostres temps: el teatre musical. Divertit, didàctic i ple de sorpreses, cada diumenge a les 18 (o a la nostra web), Francesc Hernàndez i Anna Ponces ens ficaran dins un món de solistes i coristes, de directors i coreògrafs, de musicals webs i teatrals, de concerts de grans dives o d'històries immortals cantades i ballades. I dins un món ple de música, molta música, explicada i viscuda des de dins. Perquè avui dia, el musical és molt més que teatre musical.          

Per a qui vulgui descobrir com es viu la música en escena o per a amants de tota la vida de Broadway, el West End o el Paral·lel. Tots hi sou benvinguts.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut