Temporada 2017-2018

"El suplement" roda un videoclip i et vol a tu com a protagonista!

El programa roda el videoclip de la seva nova sintonia amb Pepet i Marieta, Els Amics de les Arts, Gossos o Judit Nederman, entre d'altres. Si vols participar-hi, t'esperem aquest dimecres, 23 d'agost, a les 18.00 a la plaça de Cal Baldiró de Matadepera!

Actualitzat

El programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio es desplaça a Matadepera per gravar el videoclip de "La cançó d'El Suplement", que serà la sintonia que acompanyarà el programa al llarg de la temporada que ve. Us convidem a tots a formar part del rodatge! Si voleu participar-hi, us esperem el dimecres 23 d'agost a partir de les 18.00 a la plaça de Cal Baldiró de Matadepera.

Després d'acabar la temporada omplint el Liceu, el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell es proposa omplir la plaça de Cal Baldiró i, per fer-ho, promet una festa grossa!

El grup ebrenc Pepet i Marieta, amb la col·laboració d'Els Amics de les Arts, Gossos o Judit Nederman, entre d'altres, seran els encarregats de posar veu a "La cançó d'El Suplement".

El videoclip es podrà veure per TV3, al web de Catalunya Ràdio i a través de Facebook, Twitter i Instagram a partir del mes de setembre.

Des de l'equip d'"El suplement" ens faria molta il·lusió que ens hi poguéssiu acompanyar. Us hi esperem!

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut