Barcelona

Un detingut per l'agressió a un conductor del Trambesòs

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels presumptes agressors d'un conductor del Trambesòs la nit del 30 d'agost passat. El detingut, Paul E. P. T., de 18 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, i un grup d'amics seus haurien pegat el maquinista en represàlia perquè els havia demanat que deixessin de fumar porros a l'interior del comboi i, en última instància, baixessin del tramvia. La policia va localitzar i detenir el jove dilluns, després d'indentificar-lo gràcies a les càmeres de seguretat del Trambesòs. El detingut està acusat d'un delicte de lesions. Els investigadors també han relacionat amb els fest un noi de 17 anys, informació que s'ha traslladat a la fiscalia de menors perquè actuï.

Actualitzat

Els fets es remunten a la nit del 30 d'agost en un tramvia que cobria el recorregut entre les estacions Gorg, de Badalona, i Sant Adrià de Besòs. El maquinista va veure com un grup de joves fumava substàncies estupefaents a dins del comboi i els va cridar l'atenció. Els va dir que no podien fumar a dins i que, si no ho deixaven de fer, haurien de baixar del tramvia. La resposta dels joves van ser cops que van deixar lesions en una mà i a la cara del conductor.

La policia ha pogut identificar el pressumpte agressor a partir de les imatges de les càmeres de seguretat, d'uns segons previs a l'agressió. Els Mossos de la Unitat d'Investigació de Badalona no descarten més detencions en aquest cas.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut