Primer pla del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a l'acte del PDeCAT, el 18 de juliol del 2017. (Horitzontal)
Primer pla del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a l'acte del PDeCAT, el 18 de juliol del 2017. (Horitzontal)

Puigdemont respon en 6 tuits a l'ordre de condicionar el FLA a la despesa de l'1-O

RedaccióActualitzat

El president Carles Puigdemont ha expressat la seva indignació amb l'última mesura del govern espanyol per aturar el referèndum de l'1 d'octubre.

En sis piulades en què el president de la Generalitat respon a l'anunci de condicionar el Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) que no hi hagi cap despesa per a l'1-O. El FLA es destina a pagar els proveïdors del govern.

Puigdemont demana al portaveu del govern espanyol que divendres va anunciar la mesura, Íñigo Méndez de Vigo, que retorni als catalans els euros públics destinats a sufragar la guerra bruta i els informes falsos, els diners destinats al rescat de les autopistes radials de Madrid, els 60 mil milions d'euros del rescat de la banca, la indemnització del projecte Castor i els diners que no s'han invertit a Catalunya tot i estar pressupostats.

El president acaba la sèrie demanant el retorn dels interessos pagats perquè l'Estat hagi prestat a la Generalitat els diners recaptats als contribuents catalans.







 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut