Tegucigalpa

Primer mort a Hondures pels aldarulls després del retorn de Manuel Zelaya

Un home que va resultar ferit durant els aldarulls a Tegucigalpa ha mort aquest dimecres en un hospital de la capital d'Hondures. Es tracta de la primera víctima mortal confirmada per la policia després del retorn al país del president deposat, Manuel Zelaya, que assegura que té constància de deu morts en les protestes. Els seus partidaris continuen manifestant-se pels carrers de la ciutat i s'enfronten amb les forces de seguretat. Mentrestant, l'Organització d'Estats Americans busca una solució dialogada a la greu crisi política que viu el país.

Actualitzat
El primer mort confirmat oficialment pels enfrontaments entre la policia i els manifestants favorables a Zelaya és un home de 65 anys que aquest dimarts a la nit es trobava al barri de Flor del Campo de la capital d'Hondures, i que va rebre un impacte de bala.

La víctima formava part dels milers de manifestants que la nit de dimarts es van saltar el toc de queda decretat pel govern de Roberto Micheletti per mostrar el seu suport a Manuel Zelaya, confinat a l'ambaixada del Brasil des del seu retorn d'amagat al país.

Mentre els carrers de Tegucigalpa són un camp de batalla, el govern "de facto" ha aixecat el toc de queda durant sis hores perquè la població es pugui abastir d'aliments.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut