Tegucigalpa

Zelaya diu a Micheletti que la seva proposta de diàleg és una "manipulació"

"Tot això és una manipulació" ha afirmat el president deposat d'Hondures, Manuel Zelaya, després que el president colpista, Roberto Micheletti, li ha dit que està disposat a negociar directament amb ell si accepta les eleccions del novembre. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Zelaya ha demanat ajuda a la comunitat internacional mentre es manté el setge a l'ambaixada brasilera de Tegucigalpa, on continua refugiat.

Actualitzat
El president colpista d'Hondures, Roberto Micheletti, vol que el deposat Manuel Zelaya admeti que hi haurà eleccions al novembre abans d'obrir negociacions directes. És el requisit per solucionar la crisi política del país centreamericà però Zelaya diu que és una manipulació.

La proposta de Micheleti l'ha difosa el cap de la diplomàcia del govern interí. En un missatge televisat, el ministre ha matisat que això no implica que Zelaya torni a la presidència. El president derrocat ha denunciat a aquesta emissora que les autoritats han respost amb violència a la seva oferta de diàleg.

Zelaya a Catalunya Ràdio

El president deposat d'Hondures, Manuel Zelaya, ha fet una crida a la comunitat internacional perquè endureixi les seves posicions i faci complir la legalitat davant d'una dictadura com la que diu que s'ha instal·lat a Hondures. 

En una entrevista concedida a Catalunya Ràdio, Zelaya ha lamentat que el govern "de facto" de Roberto Micheletti hagi respost amb violència a la seva crida al diàleg.

Zelaya és a l'ambaixada del Brasil des d'aquest dilluns quan va arribar per sorpresa a Hondures. Feia tres mesos que el president deposat era fora del seu país, on un cop d'estat militar va catapultar Roberto Micheletti al govern.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut