L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l'AMI, Neus Lloveras, en una imatge d'arxiu (ACN)
L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l'AMI, Neus Lloveras, en una imatge d'arxiu (ACN)
Vilanova i la Geltrú

Lloveras deixarà de presidir l'AMI i no repetirà com a alcaldable de Vilanova i la Geltrú

Lloveras no es tornarà a presentar a l'alcaldia i renuncia a ser diputada al Parlament si hi ha modificacions a la llista de JxCat

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, deixarà la presidència de l'Associació de Municipis per la Independència i no repetirà com a alcaldable del PDeCAT a les eleccions municipals del 2019, tal com han assegurat.

Lloveras tanca així dos mandats com a alcaldessa de Vilanova, des que el 2011 va guanyar les eleccions com a cap de llista de CiU, tot i que des del 2003 ja havia estat regidora des de l'oposició.

Neus Lloveras també descarta acceptar l'acta de diputada de Junts per Catalunya que li correspondria si Jordi Sànchez, Clara Ponsatí i Joaquim Forn renunciessin als seus escons i el partit fes córrer la llista. Aquest dimecres ja ha recollit els objectes que tenia al despatx, com un drac de Vilanova.

 

En relació amb l'AMI, està previst que Lloveras faci formalment l'anunci en la primera reunió ordinària de l'executiva de l'any. No sé sap si en deixarà la presidència de manera imminent o quan deixi de ser alcaldessa. En la convocatòria de la reunió de l'AMI, es concreta que la trobada servirà per analitzar la situació política actual i també per abordar "el present i el futur de l'entitat".

Anar al contingut