Sharon, durant una visita al Mur de les Lamentacions, l'any 2001. (Foto: Reuters)
Sharon, durant una visita al Mur de les Lamentacions, l'any 2001. (Foto: Reuters)
Jerusalem

L'estat d'Ariel Sharon torna a empitjorar en les últimes hores i els metges consideren la seva situació terminal

La família de l'exprimer ministre israelià es troba en tot moment al voltant d'"Arik" preveient que "són les seves últimes hores de vida". Sharon, de 85 anys, va patir una hemorràgia cerebral el 4 de gener del 2006, sent primer ministre, i des d'aleshores està en coma.

RedaccióActualitzat

L'estat de salut de l'exprimer ministre israelià Ariel Sharon ha empitjorat de manera "dramàtica" en les últimes hores i es troba en situació "terminal". Segons informa l'edició electrònica del diari "Yediot Aharonot". La família de Sharon es troba en tot moment al voltant d'"Arik" preveient que "són les seves últimes hores de vida".

"Avui ha experimentat un agreujament considerable" de la seva salut, han assegurat fonts hospitalàries al diari. El centre Tel Hashomer no ha emès cap comunicat oficial des d'aquest dilluns, quan el seu director, Zeev Rotstein, va advertir que la seva situació no havia millorat i que el risc per a la seva vida "fins i tot havia augmentat".

Sharon, de 85 anys, va patir una hemorràgia cerebral el 4 de gener del 2006, sent primer ministre, i des d'aleshores està en coma. L'1 de gener, la ràdio militar israeliana va informar que el seu estat de salut havia empitjorat bruscament.

Anar al contingut