Estudiants mobilitzats a l'edifici històric de la UB
Estudiants mobilitzats a l'edifici històric de la UB
Barcelona

La UB suspèn les classes de Filologia, Matemàtiques i Informàtica per seguretat

La resta de centres mantenen la normalitat acadèmica

RedaccióActualitzat

La Universitat de Barcelona ha comunicat que, per raons de seguretat, aquest dimarts queden suspeses les classes de les Facultats de Filologia, de Matemàtiques i d'Informàtica. La resta de centres mantenen la normalitat acadèmica. El comunicat afegeix que al llarg del dia s'anirà informant de qualsevol novetat respecte del funcionament de la Universitat.

Mentrestant, la plataforma Universitats per la República continua la tancada d'estudiants a la Universitat de Barcelona, una acció reivindicativa en defensa de les llibertats.

A fora de l'edifici, els estudiants han muntat una paradeta amb ordinadors per ajudar a qui no sap on ha d'anar a votar. La majoria de persones que hi van són gent gran que encara no han trobat ningú que els pugui mirar on han d'anar a votar l'1 d'octubre.

Tancada indefinida a favor de l'1-O a la Universitat de Lleida

A la Universitat de Lleida, per la seva banda, un grup d'estudiants han començat aquest dilluns una tancada indefinida a favor del referèndum de l'1-O. Tenen previst fer una concentració abans del claustre extraordinari d'avui dimarts per fer pressió i que el rectorat es posicioni a favor del referèndum.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut