Michael Schumacher en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Michael Schumacher en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

La fiscalia francesa no troba infraccions en l'accident d'esquí de Michael Schumacher

La fiscalia francesa ha anunciat aquest dilluns que ha arxivat la investigació sobre l'accident d'esquí patit el 29 de desembre per Michael Schumacher a l'estació de Meribel. El fiscal Patrick Quincy no ha detectat cap infracció en la caiguda fora de pista de l'expilot de Fórmula 1.

Actualitzat

La fiscalia francesa ha anunciat aquest dilluns que ha arxivat la investigació sobre l'accident d'esquí patit el 29 de desembre per Michael Schumacher a l'estació de Meribel. El fiscal Patrick Quincy no ha detectat cap infracció en la caiguda fora de pista de l'expilot de Fórmula 1. Per Quincy, la senyalització i la informació sobre els límits de la pista "era conforme a les normes franceses en vigor". Les imatges de la càmera que Schumacher duia al casc demostren que l'alemany esquiava a una velocitat normal.

El 7 vegades campió del món de la Fórmula 1 està ingressat a l'Hospital de Grenoble amb greus ferides al cap a consequència de la seva caiguda. Després de passar dues vegades pel quiròfan, es troba en un estat de coma induït del qual se l'està despertant lentament. Tot i l'expectació al voltant de la  seva salut, la seva família ha anunciat que només donarà "informacions decisives" per preservar la seva intimitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut