Madrid

Esperanza Aguirre assegura que mai la imputaran per corrupció

L'endemà de dimitir com a presidenta del PP madrileny, Aguirre ha puntualitzat que no pensa dimitir del seu càrrec de regidora a l'ajuntament per respecte als seus electors

RedaccióActualitzat

Esperanza Aguirre insisteix que no té cap intenció d'alliçonar Mariano Rajoy perquè faci un pas al costat, l'endemà de dimitir com a presidenta del PP madrileny pels casos de corrupció que han esquitxat membres dels seus equips de govern. Després de reunir-se amb el grup municipal del PP, Aguirre ha assegurat que, per molt que la investiguin, mai no la podran imputar per corrupció, perquè no té res a amagar. La regidora popular recorda que ella no és aforada i que, per tant, és una presa fàcil per als jutges:

"M'imputen constantment. He estat imputada per dir que els de Podem eren chavistes i castristes. No sé per quines coses més he estat imputada. A mi per corrupció és pel que no m'imputaran, estigui vostè molt tranquil."

L'expresidenta dels populars madrilenys també ha dit que no dimitirà del seu càrrec de regidora al consistori per respecte als seus electors i perquè no veu cap motiu per marxar. Aguirre considera que una cosa és la presidència del partit i una altra, ser regidora:

"Jo he adquirit un compromís amb els 560.000 ciutadans que em van votar, que van votar la llista que vaig encapçalar, i estaré aquí els pròxims quatre anys."

Esperanza Aguirre no s'ha pronunciat si cal que altres dirigents del PP com el mateix Rajoy puguin seguir els seus passos:

"No sóc aquí per jutjar ningú, i molt menys per aconsellar ningú, no aconsello. Ja en tinc prou ensenyant-me el camí a mi mateixa."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut