Terrassa

Els Minyons de Terrassa es llueixen com mai en la seva festa major

Els malves descarreguen quatre castells de gamma extra i s'apunten la millor diada d'aquesta temporada

Actualitzat
L'onada de calor no ha impedit als Minyons de Terrassa lluir-se, i de quina manera, en la seva festa major. Els de la camisa lila feia dies que anunciaven una gran actuació i han complert sobradament amb les expectatives.

Han obert plaça amb el 2 de 9 amb folre i manilles, que han descarregat amb solvència. Però els malves en volien més. I en segona ronda, han preparat el 5 de 9, un castell que la colla no descarregava des del 2006 i que aquesta temporada encara no havíem vist a plaça.

Amb quarts col·locats, han decidit desmuntar l'estructura per tornar-ho a provar. A la segona ha anat de debò. El castell ha pujat un xic tremolós, però l'enxaneta ha pogut fer les dues aletes sense gaires dificultats. Els Minyons han hagut de treballar de valent per descarregar-lo, fet que ha provocat l'eufòria al Raval de Montserrat.

La cosa, però, no ha quedat aquí. En tercera ronda han atacat el 9 de 8 amb tres enxanetes que, tot i que ha remenat una mica, han pogut descarregar amb una mica de treball. A la ronda de pilars han volgut arrodonir la jornada amb el pilar de 8 amb folre i manilles, que han descarregat de manera espectacular.

Els Capgrossos de Mataró

Els Capgrossos de Mataró han arribat a Terrassa tocats després de la caiguda del 4 de 8 de la setmana passada i no han volgut arriscar. Han descarregat el 3 de 8, el 5 de 7 i el 7 de 7, i han completat l'actuació amb el pilar de 6.

Els Castellers de Terrassa

L'altre colla local, els Castellers de Terrassa, han començat l'actuació amb el 7 de 7, seguit del 5 de 7 i el 3 de 7 aixecat per sota.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut