L'home, durant el judici en què el van condemnar a 21 anys de presó per assassinat i lesions
L'home, durant el judici en què el van condemnar a 21 anys de presó per assassinat i lesions
Girona

El Suprem fa repetir el judici contra l'expolicia condemnat per la mort de la seva cunyada a Caldes de Malavella

L'expolicia va pactar una sentència en què admetia els fets, però després s'ho va repensar i ara al Suprem li dóna la raó

RedaccióActualitzat

El Tribunal Suprem obliga a repetir el judici en el qual es va condemnar a 21 anys de presó un home que va degollar la seva cunyada en presència de les seves filles, menors, a Caldes de Malavella, i també va intentar matar la seva dona. Tot i que el condemnat va acceptar inicialment una sentència de conformitat, dies després s'hi va repensar i va recórrer a l'alt tribunal.

L'home, expolicia municipal, va al·legar que el seu advocat i el fiscal l'havien pressionat per acceptar la sentència, cosa que obliga a admetre els fets.

El Suprem ha acceptat el recurs del condemnat perquè considera que s'ha vulnerat el seu dret de defensa i no s'han analitzat totes les proves. El motiu és que, un cop va reconèixer els fets, ja es va passar a l'última fase del judici, sense que es fessin els informes finals. El Suprem recorda que, encara que hi hagi un pacte de conformitat, quan la pena supera els 6 anys cal fer el judici igualment.

Els fets van passar el maig de 2013. L'Audiència de Girona va condemnar l'home pels delictes d'assassinat i lesions físiques i psíquiques.

 

 

Anar al contingut