Caldes de Malavella

Detenen un policia local de baixa acusat de matar la cunyada i ferir la dona a Caldes de Malavella

Segons sembla, el presumpte autor del crim ha matat la dona del seu germà tallant-li el coll i després ha ferit la seva dona, en una casa situada a la urbanització Llac del Cigne de Caldes de Malavella. El presumpte agressor estava de baixa de la policia municipal de Girona des del 2006 i

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un agent de la Policia Local de Girona de baixa com a presumpte autor de la mort de la seva cunyada, de 38 anys. Es tracta d'un home de 52 anys, veí de Vilablareix, que també hauria ferit de gravetat la seva dona. Segons sembla, el presumpte autor del crim ha matat la dona del seu germà tallant-li el coll, i després ha ferit amb arma blanca la seva dona.

Els fets han passat poc abans de les nou del matí en una casa situada al carrer Montseny, a la urbanització Llac del Cigne de Caldes de Malavella, on hi havia les dues filles de la víctima mortal. El presumpte agressor estava de baixa de la policia municipal de Girona des del 2006 i que tenia la invalidesa per problemes del cor. Pel que fa a la seva dona, que és agent cívica de la Policia Local gironina, havia decidit separar-se'n i s'havia instal·lat temporalment a casa dels seus cunyats.

Els mossos han detingut el presumpte autor del crim a l'hospital de Santa Caterina, a Salt, on ell mateix havia portat la seva dona ferida,  que està estable i fora de perill després d'haver estat operada.

Ara, els Mossos investiguen les circumstàncies del crim.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut