Caldes de Malavella

L'expolicia que va matar la cunyada a Caldes ho reconeix i pacta 21 anys de presó

L'acusat, que també va ferir la seva dona amb un ganivet, ha declarat durant el judici que sentia haver causat mal a tantes persones, especialment a les seves nebodes

RedaccióActualitzat

La Fiscalia, les acusacions particulars i la defensa han pactat 21 anys de presó per a l'expolicia que va matar la cunyada i va apunyalar la dona a Caldes de Malavella el 28 de maig del 2013. L'acusat, Antonio Alcaraz, ha reconegut que va assassinar la cunyada i, després, també va ferir amb un ganivet la seva dona.

La parella estava en procés de separació, i després d'una discussió, la dona del policia va marxar a casa dels seus cunyats, a Caldes de Malavella. Alcaraz va agredir la cunyada amb un ganivet i la va matar. Ho va fer davant les dues filles de la dona, que estaven a punt d'anar a col·legi. També va apunyalar la seva dona, però després la va agafar i la va portar a l'hospital. El van detenir el mateix dia. "Sento haver causat mal a tantes persones, en especial les meves nebodes", ha declarat Alcaraz al judici.

Les diferents parts han acordat condemnar l'expolicia per un assassinat, lesions amb instrument perillós i dos delictes de lesions psíquiques pel trauma causat a les nenes. Li apliquen un agreujant de parentiu i un atenuant de confessió. En total, 21 anys de presó. Haurà d'indemnitzar els pares i els fills de la víctima i la seva exdona amb més de 300.000 euros.

Les acusacions li demanaven 43 anys de presó. La defensa argumentava un trastorn mental i reduïa la petició de condemna a 13 anys i mig.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut