Futbol

El Nàstic es juga el seu futur en la visita de l'Elx al Nou Estadi

Dues jornades són les que falten per al final de la Lliga de Segona i dos són els punts que separen el Gimnàstic de Tarragona de la zona de descens. Ni l'arribada de Luis César ha pogut fer que els grana aixequessin el vol i el perill de perdre la categoria és més viu que mai. Aquest diumenge el Nàstic rep l'Elx al Nou Estadi i està obligat a vèncer per no comprometre encara més la seva situació. Però mentre els alacantins viuen en la zona alta de la classificació sense opcions a l'ascens, els catalans fa sis jornades que no guanyen i Real Unión, Osca i Múrcia esperen la seva relliscada.

Actualitzat
El Nàstic no es pot permetre cap més badada i aquest diumenge haurà de guanyar l'Elx per no viure una última jornada dramàtica. Amb el Castelló sentenciat, encara hi ha tres places de descens per assignar i vuit equips directament amenaçats, tot i que matemàticament encara hi ha tres conjunts més que podrien baixar. 

Aquesta situació, doncs, començarà a dilucidar-se aquest diumenge amb una jornada que deixarà decidides moltes coses. La trajectòria del Nàstic, però, no permet ser gaire optimistes, ja que no guanya des de fa sis jornades i dels 20 enfrontaments disputats al Nou Estadi només n'ha guanyat cinc, n'ha empatat quatre i n'ha perdut onze. 

Diumenge, doncs, hauran de trencar tots aquests precedents per derrotar un Elx que no s'hi juga res i allunyar-se d'un desenllaç fatídic.  
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut