Joan Carles Borbó i Corinna Larsen
Joan Carles Borbó i Corinna Larsen (EFE)

El director del CNI demana comparèixer al Congrés per l'afer de Corinna

En una de les converses publicades, Corinna assegurava que un director del CNI la va amenaçar de mort

RedaccióActualitzat

El director del CNI, Félix Sanz Roldán, compareixerà a petició pròpia a la Comissió de Fons Reservats del Congrés dels Diputats.

Segons informa Europa Press, Sanz Roldán ha demanat la compareixença després de les informacions al voltant de Corinna zu Sayn-Wittgenstein, que va ser amant del rei Joan Carles I.

El director del CNI vol explicar les actuacions del servei d'intel·ligència en relació amb la princesa alemanya. Entre d'altres, han aparegut converses de Corinna en què diu que el rei emèrit tenia comptes a Suïssa i cobrava comissions.

En les converses publicades per OK Diario i El Español, Corinna criticava l'actuació dels serveis secrets espanyols, assegurava que el rei li va donar un dossier amb informació compromesa de personalitats recollida pel CNI i fins i tot afirmava que un director del servei d'intel·ligència l'havia amenaçat de mort en persona.

Sanz Roldán ja va informar en relació amb aquest afer en la mateixa comissió el 19 de març de 2013.

Aquesta comissió acostuma a reunir-se en sessions secretes i, per tant, no se sabrà el contingut de la trobada. El 2013 ja va ser a porta tancada.

Sanz Roldán ja va comparèixer fa poc al Congrés en aquesta comissió pels atemptats del 17 d'agost pels contactes del CNI amb l'imam de Ripoll.

ARXIVAT A:
MonarquiaBorbons
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut