Manel i P.A.W.N. GANG
Manel i P.A.W.N. GANG
Barcelona

El Desconcert "impossible" d'iCat.cat triomfa a l'Apolo

Insòlites combinacions de músics compartint escenari a la festa anual de l'emissora iCat.cat que també celebra que al setembre torna a l'FM

RedaccióActualitzat

"Parelles impossibles": aquest dilluns la Sala Apolo de Barcelona ha estat l'escenari d'una trobada amb una vintena de músics i cantants de l'escena catalana que han participat en la segona edició d'El Desconcert d'iCat.cat.

Després de celebrar el desè aniversari de l'emissora, iCat ha celebrat la segona edició d'El Desconcert amb la intenció de convertir-lo en una cita anual per als músics del país i els oients del canal. A més, després de l'anunci del retorn a l'FM, la festa també ha celebrat que a partir del setembre iCat es podrà tornar a escoltar per la freqüència modulada.

Aquest any, El Desconcert ha estrenat les "Parelles impossibles" i ha reunit a l'escenari artistes que difícilment coincidirien en altres circumstàncies, ja sigui perquè els seus estils són als antípodes o perquè els seus circuits naturals rarament es toquen.

Així, el pop-folk costumista de Manel s'ha compaginat amb el trap de P.A.W.N. Gang, en una trobada inèdita. Pop de factures diverses, mestissatge festiu, cançó d'autor, folk, soul i hip hop s'han barrejat a la Sala Apolo en una festa per celebrar que l'escena musical catalana és oberta, fresca i sense prejudicis. 

Els participants han actuat a El Desconcert, sota la direcció artística de Pau Guillamet "Guillamino", acompanyats d'una banda formada  per Gerard Cantero, al baix; Toni Molina, a la bateria, i Jordi Casadesús, a la guitarra i teclats.

Els protagonistes de la nit

Manel vs P.A.W.N. GANG

Joan Dausà vs. Falciots Ninja

David Carabén vs. Maria Arnal i Marcel Bagés

Les Sueques vs. Museless
El Petit de Cal Eril vs. Pavvla
Arnau Tordera (Obeses) vs. Guillem Roma
Animal vs. Raynald Colom
Yacine Belahcene vs. Bikimel
La Pegatina vs. Ramon Mirabet
Joan Miquel Oliver vs. Renaldo & Clara
Delafé vs. Eduard Gener


El Desconcert de les "Parelles impossibles" serà transmès pel 33 aquest dimarts i diumenge per TV3.

Anar al contingut