Cartell on s'exigeix la construcció del nou edifici de l'Escola Ernest Lluch
Cartell on s'exigeix la construcció del nou edifici de l'Escola Ernest Lluch
L'Hospitalet de Llobregat

El curs vinent els alumnes de 6è d'una escola de l'Hospitalet de Llobregat hauran de marxar per falta d'espai

Des de fa 5 anys l'escola espera la construcció d'un nou edifici per incrementar el numero d'aules

Actualitzat

L'Escola Ernest Lluch de l'Hospitalet de Llobregat espera, des de fa 5 anys, la construcció d'un nou edifici per incrementar el numero d'aules del centre. Ara, l'escola disposa de barracons amb 20-25 nens per classe fins a 5è de primària, però ja no hi ha més espai per fer-hi més mòduls prefabricats, cosa que dificulta la situació dels nens de 6è de primària.

Si el nou edifici no es construeix finalment pel curs vinent, els alumnes de 6è de primària hauran d'abandonar l'escola perquè no disposaran de més espai on poder fer les seves classes. Segons el president de l'Ampa, Miguel Zorraquino, no saben que vol fer la delegació territorial amb els nens de l'escola ja que no els donen un pla B per assolir el creixement de nens.

L'Ajuntament de l'Hospitalet, tal com afirma l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, va cedir un espai per construir el nou edifici, però la Generalitat encara no ha començat les obres.

"Ens hem ofert com a administració a impulsar aquesta construcció a través del projecte. No han volgut. Ens ho han dit per escrit, que no volen que l'ajuntament faci absolutament res. I que seran ells directament, que quan creguin convenient faran l'escola.

El Director General de Centres Públics del Departament d'Ensenyament, explica que fins ara s'han gastat 300.000 euros per adequar l'escola, però que si convé es modificarà el projecte i s'adaptarà la construcció al tipus d'edifici. A més, asseguren des del departament que l'Escola Ernest Lluch es troba dins de les obres prioritàries que han de realitzar.

Anar al contingut