Barcelona

Descobreix a YouTube que li van aixafar el cotxe per un error d'una grua en una obra

Reclama responsabilitats a l'empresa que feia els treballs perquè la vorera no estava tallada

RedaccióActualitzat

Tornar al lloc on has aparcat el cotxe i descobrir que ha desaparegut no és una situació estranya a Barcelona. És el que li va passar a Ángela Precht, que al mes de novembre va descobrir que s'havia quedat sense cotxe.

Precth va anar al dipòsit pensant que segurament se l'havia endut la grua. El que va descobrir, però, va ser una història ben difertent: el seu vehicle, un Peugeot 306 de color verd, estava totalment aixafat.

El cotxe estava aparcat al carrer Llull, just al costat d'unes obres. L'Ángela no va aconseguir saber què havia passat fins quatre mesos després. I va ser d'una forma recombalesca.

Al març, després de fer pressió a l'assegurança, la Guàrdia Urbana la va informar sense gaires detalls que "havia caigut un pilar". La sorpresa majúscula, però, arriba la setmana passada, quan un amic li comenta a la seva parella que hi ha un vídeo curiós a internet d'un cotxe esclafat durant unes obres. Era el seu:

Tal com es veu al vídeo, una grua treballa en la demolició d'un mur. Quan l'està tirant a terra cau sobre un altre. L'efecte dominó acaba amb el cotxe aparcat destrossat. 

Ara la parella reclama responsabilitats a l'Ajuntament i a l'empresa que feia els treballs perquè, diuen,  la vorera no estava tallada i podria haver passat una desgràcia.

A més, critiquen que l'assegurança els ha ofert 380 euros per compensar-la per haver-se quedat sense cotxe. Una quantitat amb la que, com diu l'Ángela, no es pot comprar "ni una bici bona".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut