Detall d'una de les capses que s'han lliurat als assistents, amb tots els ingredients per fer una clotxa. Imatge del 12 de març de 2017. H…
Detall d'una de les capses que s'han lliurat als assistents, amb tots els ingredients per fer una clotxa. Imatge del 12 de març de 2017. Horitzontal.

Benissanet serveix 1.500 clotxes en la tradicional festa de la Ribera d'Ebre

ACN Benissanet.-Benissanet ha acollit aquest diumenge la catorzena edició de la festa de la Clotxa, un esdeveniment organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre que cada any se celebra en un poble diferent. En total, s'han servit 1.500 clotxes. Amb la festa es dona el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Clotxa als restaurants de la comarca, que s'allargaran fins al 17 d'abril. La clotxa és el plat típic de la gastronomia de la Ribera i amb la festa es crida a tots els veïns del territori i també atreu a visitants del Camp de Tarragona o Barcelona. Abans de començar a servir les clotxes, a mig matí, s'han acabat els tiquets, que per primera vegada també s'han pogut comprar online durant els dies previs a la festa.

Anar al contingut