Barcelona

Benestar ofereix un 22% més de places per al programa "L'estiu és teu"

L'Agència Catalana de la Joventut inicia dimarts el període de preinscripcions per al programa "L'estiu és teu". El nombre total de places ha crescut un 22% respecte a l'any passat. Pel que fa als preus, les famílies nombroses, monoparentals i d'acollida tindran una reducció del 10% en el preu.

RedaccióActualitzat
El Departament de Benestar Social i Família obre dimarts el període de preinscripcions en el programa d'activitats per a nens i joves "L'estiu és teu" en la dinovena edició. Aquest any un 70% de les places, de les 10.236 totals, estan enfocades a l'aprenentatge d'idiomes i tindran lloc a la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

El programa "L'estiu és teu" està enfocat per a nens i joves d'entre 5 i 17 anys que vulguin, durant els mesos de juliol, agost i setembre, gaudir d'experiències de fins a dues setmanes a través de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya. Aquest any s'inclouen al programa dues noves disciplines, la de natura per a participants d'entre 8 i 12 anys i la combinada d'anglès i astronomia, per als infants i joves d'entre 8 i 16 anys.

Altres modalitats d'estades que es poden triar són la de música, amb 29 estils i 27 instruments a escollir, idiomes, on podem triar anglès, francès o alemany, esportives, multiesportives, combinades d'anglès i multiesportives, enginy, circ, teatre, veu, cinema i creatives.

Els preus de les estades oscil·laran entre els 344 i els 662 euros depenent de la modalitat i durada de l'estada, que pot ser d'una o dues setmanes. A més, el programa ofereix la possibilitat a les famílies nombroses, monoparentals i d'acollida que obtinguin plaça per als seus fills amb una reducció del 10% en el preu total de les estades. Tots els preus inclouen alimentació, allotjament, activitats dinamitzades, material didàctic, bugaderia i assegurança. A més, el departament presenta com a novetat enguany quatre torns a preus més econòmics durant el mes d'agost per fomentar la participació en el programa d'aquelles famílies amb menys recursos econòmics.

Dimarts a les 12 del matí s'iniciarà el període d'inscripcions fins a les 12 del matí del dimarts 19 de març. La preinscripció es pot fer per internet a la web del Xanascat i mitjançant el telèfon d'atenció ciutadana 012. Al formalitzar la preinscripció els participants rebran un número concret que serà la seva referència per al sorteig públic davant de notari que tindrà lloc el 20 de març, els resultats es publicaran a internet el 22 de març a partir de les 12.00 i per correu electrònic a les famílies.

Anar al contingut