Inés Arrimadas, en l'acte d'aquest matí a Tarragona
Tarragona

Arrimadas diu que el govern de Puigdemont "s'ha carregat l'autogovern de Catalunya"

Arrimadas veu el sobiranisme molt valent al carrer, però diu que s'ha acovardit davant del jutge

RedaccióActualitzat

Ciutadans ja està de ple en la campanya per a les eleccions. Aquest matí, en un acte a Tarragona, una de les ciutats on el partit té més suport, Inés Arrimadas ha acusat el govern Puigdemont d'haver-se carregat l'autogovern de Catalunya i ha dit que "mai hi ha hagut un govern que hagi fet tant de mal en tan poc temps".

La líder de l'oposició ha retret a Carme Forcadell, i també a Junts pel Sí, que diguin coses diferents davant del jutge i davant de la ciutadania. Per Arrimadas, el sobiranisme és molt valent al carrer però s'acovardeix davant del jutge. I llença aquest missatge directe a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell:

"Vostès en els mítings són molt valents, dient això és la independència i que els és igual el que digui la justícia. I després davant el jutge que si era simbòlic, que si no jo no ho sabia, que si van ser els funcionaris..."

"El que no ha estat simbòlic és enfrontar-nos amb la resta d'espanyols, les més de 2.000 empreses que han hagut de marxar, la fractura en grups d'amics, de familiars, entre companys de feina... això no ha estat simbòlic, senyora Forcadell. Digui-li al jutge també, que el que han fet a Catalunya no ha estat simbòlic, ha estat real i demencial. Ha sigut dolorós i irreparable".

Arrimadas ha exigit als independentistes que deixin de molestar les classes treballadores amb aturades de l'economia constants i que s'acabin els talls de carreteres i transports. Uns talls que ha dit "afecten els de sempre, als treballadors, als autònoms, als comerciants i la gent gran que vol anar al metge".

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut