Fórmula 1

Alonso és el més ràpid sota la pluja de Montmeló sense els McLaren ni els Ferrari

La pluja ha impedit que les escuderies de Fórmula 1 hagin pogut provar les seves màquines al Circuit de Catalunya. McLaren ha ajornat els entrenaments fins aquest dimecres i Fernando Alonso ha estat molt poca estona rodant sobre la pista amb el nou R-28. Montmeló ha extremat les mesures de seguretat després dels incidents que van provocar alguns espectadors en contra de Lewis Hamilton. El gran absent al traçat català ha estat el pilot anglès, que ahir va reconèixer haver passat pàgina als insults de caire racista.

Actualitzat

Va ser durant la cerimònia dels Premis Laureus celebrada a Sant Petersburg quan Lewis Hamilton, premi a l'esportista revelació de l'any, va reconèixer haver passat pàgina als incidents ocorreguts a Montmeló fa unes setmanes. Pel pilot anglès, els insults rebuts i les pancartes ofensives estan "totalment oblidats", ja que l'única cosa que li interessa ara és "mirar cap endavant".

El subcampió del món no va voler insistir sobre els polèmics fets i es va limitar a mostrar la seva satisfacció pel rendiment del seu monoplaça durant la pretemporada. Tampoc va burxar en la relació amb Alonso i va qualificar de "cordial" el tracte amb el seu company d'equip Heikki Kovalainen.

Control preventiu

Tot i que, segons ell, els incidents "formen part del passat", Hamilton ha estat el gran absent de l'equip McLaren en els entrenaments previstos per aquesta setmana al traçat català. Això no ha evitat, però, que els organitzadors del Circuit hagin adoptat mesures extraordinàries per evitar que es repetissin els incidents de setmanes anteriors i que van provocar una greu polèmica.

L'escuderia anglesa participarà en diverses sessions al costat de Renault, Toyota, Williams, Red Bull i Ferrari. Sense Hamilton, doncs, el gran atractiu dels tests és Fernando Alonso. L'asturià vol provar les últimes modificacions del seu R-28 sortides recentment de la fàbrica.

Alonso, el més ràpid

I de moment sembla que les coses li estan sortint bé al subcampió. Alonso ha estat el més ràpid en unes sessions matinals marcades per la pluja. Al seu company d'equip, Nelsinho Piquet, se li ha aturat el cotxe en ple entrenament, mentre que els McLaren han decidit deixar les proves per demà. Tots els equips entrenaran fins dijous, ja que divendres Montmeló serà territori d'ús exclusiu per a Ferrari. Massa i Räikkönen simularan una cursa. Els últims entrenaments abans de l'inici del Mundial també se celebraran a Montmeló la setmana que ve.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut