Alamany, Albiach i Nuet acompanyen Domènech a la llista dels comuns per al 21D

El programa electoral inclourà l'alliberament dels presos, l'aixecament de l'article 155 i un referèndum pactat.

RedaccióActualitzat

Catalunya en Comú ha aprovat la llista de cara al 21D. Xavier Domènech es referma com a candidat i número 1 per Barceloba acompanyat per dues dones: la portaveu de Catalunya en Comú, Elisenda Alamany, i la membre de Podem Jéssica Albiach.

A la candidatura de Barcelona també hi consten la membre d'ICV Marta Rivas com a número quatre i el líder d'EUiA Joan Josep Nuet, investigat com a membre de la mesa del Parlament en la querella al Suprem, en el cinquè lloc.

El candidat per Girona serà Llorenç Planagumà, per Lleida Sara Vilà i per Tarragona Yolanda López.

L'assemblea, que s'ha fet a Sant Adrià de Besòs, ha aprovat les llistes de les eleccions amb 674 vots a favor, 34 en contra i 121 abstencions.

El programa electoral inclourà l'alliberament dels presos, l'aixecament de l'article 155 i un referèndum pactat.

L'assemblea de Catalunya en Comú també ha aprovat amb 785 vots a favor, 10 en contra i 22 abstencions que la formació concorri conjuntament amb Podem sota la marca Catalunya en Comú-Podem.

Colau parla del "govern irresponsable que ha portat el país al desastre"

"Es va fer aquesta DUI enganyant a la població per interessos partidistes i això s'ha de dir, s'ha de poder començar a dir. Volem que els presos surtin, però també volem que un govern irresponsable que ha portat el país al desastre doni la cara i reconegui els errors i comenci a fer autocrítica".

Domènech: "Quo Vadis PSC!"

"Senyor Miquel Iceta no ens pot explicar que vostè farà polítiques socials quan de moment el que sabem és que ha pactat amb Unió i de moment és que pactaran amb ciutadans i el Partit Popular. No són alternativa aquí ni alternativa a l'estat. Però, amb qui està pactant el socialisme català? Està pactant amb aquells que neguen el dret lliure a decidir, que les dones puguin avortar. Està pactant amb aquells que neguen el matrimoni entre homosexuals. A on has anat a parar PSC! Quo vadis PSC!".

ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut