Les noies de l'equip (d'esquerra a dreta i de dalt a baix): Asia Ortega (Flor), Mireia Oriol (Lorena), Clàudia Riera (Gina), Natàlia Barri…
Les noies de l'equip (d'esquerra a dreta i de dalt a baix): Asia Ortega (Flor), Mireia Oriol (Lorena), Clàudia Riera (Gina), Natàlia Barrientos (Berta), Dèlia Brufau (Emma), Júlia Gibert (Raquel), Yasmina Drissi (Laila)
Així serà la nova ficció de TV3

Un equip d'hoquei femení protagonitzarà la nova sèrie de TV3

El 9 de gener començarà el rodatge de la nova sèrie de TV3 que oferirà una mirada generacional i femenina de l'esport i de la vida. Aquí tens els detalls de la nova proposta de ficció

La sèrie, que gira al voltant d'un equip d'hoquei patins femení, ofereix una nova mirada generacional que pretén posar l'esport femení al seu lloc. És el treball de final de grau de quatre estudiants de comunicació audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra: Laura Azemar, Natàlia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada.

És una sèrie que pretén acostar-se al públic adolescent, com ho va fer "Merlí", que tornarà a TV3 amb l'"spin-off": "Merlí: Sapere Aude", protagonitzat pel Pol Rubio (Carlos Cuevas), el seu alumne preferit que li prendrà el relleu. 

 

Una passió en comú: l'hoquei

L'Emma, la Laila, la Raquel, la Flor, la Lorena, la Berta i la Gina són totalment diferents entre elles, però tenen una passió en comú: jugar a hoquei. Però la secció femenina del Minerva, el seu club d'hoquei patins, perilla pels mals resultats i el seu president prefereix apostar per l'equip masculí, perquè últimament té molt bons resultats. Però les noies no es donaran per vençudes: compten amb la visió creativa de la seva nova entrenadora, l'Anna, una de les millors jugadores del món, que torna al poble per recuperar-se d'una greu lesió, però que també amaga un gran secret.

Tot i que l'estil de joc innovador de l'Anna entrarà en conflicte amb el de la Terrats  —exentrenadora de l'Anna i actual entrenadora del primer equip masculí del Club—  totes juntes demostraran que l'esport femení es mereix un lloc al món i que les noies, quan fan pinya, poden trobar una manera diferent de fer les coses i de ser imparables. Però no serà fàcil, i menys quan cadascuna té dilemes personals, lluites amb els seus pares, amb els nois del primer equip, i amb un món d'adults que no sempre les comprèn.

Una nova mirada generacional i femenina de l'esport... i la vida.

 

Com va sorgir la idea?

"Les de l'hoquei", un títol encara provisional, és el resultat del treball de final de grau de quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra: Laura Azemar, Natàlia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada. El projecte, el van presentar al segon Pitching Audiovisual, que organitza anualment el Clúster Audiovisual de Catalunya amb l'objectiu de posar en contacte la universitat amb la indústria audiovisual. La presentació, que va tenir lloc al CCCB el desembre del 2016, va despertar l'interès de diverses productores catalanes, entre elles Brutal Media, que en va assumir el desenvolupament.

"Les de l'hoquei" és una producció de TV3 en col·laboració amb Brutal Media, escrita per Marta Grau, Núria Parera, Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet, i dirigida per Kiko Ruiz Claverol i Patricia Font.

Anar al contingut