Jocs Olímpics de Tòquio
Jocs Olímpics de Tòquio
Tota la informació olímpica

Seguiment especial dels Jocs Olímpics de Tòquio

El 23 de juliol s'inauguraran els Jocs Olímpics de Tòquio, un any després del que tocava per la pandèmia de la Covid-19. La clausura serà el 8 d'agost, i tant TV3 com Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment de tot el que passi al Japó, amb enviats especials que en faran la cobertura

Xevi Bardolet és l'enviat especial de TV3 als Jocs Olímpics de Tòquio. Serà l'encarregat d'informar en primera persona de tot el que passi al Japó, tant en els telenotícies com al 3/24 i a la resta de programes.

En aquests moments, tots els programes informatius estan emetent reportatges protagonitzats per esportistes olímpics catalans que lluitaran a Tòquio. I els telenotícies faran una important aposta per la informació olímpica utilitzant tècniques com la realitat augmentada, un efecte molt espectacular, tant d'esportistes catalans com d'estrelles mundials.

A més, esport3.cat disposarà d'un calendari amb totes les competicions i també una actualització a temps real dels resultats, a més d'un "minut a minut" amb els fets més noticiables que vagin passant.

Anar al contingut