Divendres, a les 15.40 a TV3

Les pel·lícules de divendres

El plat fort de divendres arriba amb "Contagi", interpretada per Matt Damon, Kate Winslet, Laurence Fishburne, Marion Cotillard, Jude Law i Gwyneth Paltrow. Continua amb dues pel·lícules d'històries que neixen en temps de guerra: "Ciudad 44", La gran pel·lícula" i "Operació Anthropoid".
 "CONTAGI"
"CONTAGI"

15.40 "TOT PER LA MEVA FILLA" -  (Alles für meine tochter)

La Ines és mestra de matemàtiques i d'educació física en un institut de Colònia. Està casada amb en Boris, periodista, i fa temps que busquen un fill per completar la família. Un bon dia, una alumna nova entra a classe i en aquell mateix instant la Ines recorda allò que ha mirat d'oblidar durant tants anys: que va tenir una filla, però que la va haver de donar en adopció. La bona relació que establirà amb la Clara començarà a complicar-se a mesura que la Ines entri més i més en la seva vida.

 

17.20 "EL BON FILL" -  (La loi de Julien: le bon fils)  amb Jean-Pierre Darroussin i Claudia Cardinale

En Julien Meunier, famós advocat penalista, està infinitament agraït a la Irène Delamarche, una generosa i riquíssima dona de negocis, per haver-lo adoptat en morir els seus pares. Tant és així que assumeix sense pensar-s'ho gaire la defensa d'en Cyril, el fill de la Irène, sospitós d'haver mort la Sveta, la seva amant. En Julien s'adona massa tard que ha caigut en una trampa. No se'n sap avenir quan, un cop sortit de la presó preventiva, en Cyril l'acusa a ell del mateix crim. Al llarg del judici, on compareix al banc dels acusats, en Julien haurà de fer gala d'una gran habilitat per aconseguir demostrar la seva innocència.

 

19.10 "CONTAGI" -  (Contagion) amb Matt Damon, Kate Winslet, Laurence Fishburne, Marion Cotillard, Jude Law i Gwyneth Paltrow

amb Matt Damon, Kate Winslet, Laurence Fishburne, Marion Cotillard, Jude Law i Gwyneth Paltrow

Poc després d'haver tornat d'un viatge de negocis a Hong Kong, Beth Emhoff mor d'una grip o alguna altra mena d'infecció. El seu fill petit mor el mateix dia. El seu marit Mitch sembla immune. La infecció mortal es comença a escampar. Els metges I els funcionaris del Centre de Control de Malalties dels Estats Units es van adonant de la gravetat d'aquesta nova epidèmia. Primer han d'identificar el tipus de virus, i després trobar la manera de combatre'l, un procés que pot durar mesos. Quan el brot es comença a escampar per tot el món, l'ordre social es trenca i s'estén el pànic.

 

22.35 "CIUTAT 44" -  (Miasto 44)

L'estiu del 1944, l'Exèrcit Roig avança cap a Varsòvia procedent de l'est. L'Exèrcit Nacional polonès, amb l'esperança de rebre ajuda dels soviètics, inicia una revolta contra les forces d'ocupació alemanyes. L'Stefan, que acaba d'entrar a la Resistència polonesa, s'uneix a un grup de joves insurgents i s'enamora d'una infermera, l'Ala, però també té sentiments envers la Kama, una combatent. Durant l'aixecament, l'Stefan s'enfrontarà a la crua realitat de la brutal repressió alemanya i la passivitat dels soviètics, que tindrà com a resultat l'esclafament de la revolta i la destrucció de la ciutat

 

00.45 "OPERACIÓ ANTHROPOID" -  (Anthropoid)

 


Narra la història de la planificació i execució de l'assassinat l'any 1942 de Reinhard Heidrich, general de les SS i conegut com el "carnisser de Praga", responsable intel·lectual de la "Solució Final" dels jueus.