Pastissets de mores

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La fruita vermella com els gerds, les mores, les groselles..., són rics en vitamina C, flavonoides i folats, tots nutrients amb un gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a quatre persones

    Per a la massa:

    125 g de mel

    125 g de farina d'espelta integral

    40 g de sucre panela

    30 g d'arrel de gingebre fresc

    1 ou

     

    Per al farcit:

    250 g de mores

     

    Per a la cobertura:

    patxaran

    100 g de mores

    40 g de sucre blanc

    50 g de mantega

    50 g de xocolata blanca

    un rajolí de llimona

PREPARACIÓ

  1. Per fer la massa, barregem en un pot petit, a foc lent, 125 g de mel i 40 g de sucre panela fins a aconseguir una melassa.
  2. Posem en un bol 125 g  de farina d'espelta integral.
  3. Batem un ou i l'afegim al bol, juntament amb la melassa.
  4. Hi afegim 30 grams d'arrel de gingebre ratllada.
  5. Ho amassem, ho filmem a pell i ho deixem reposar durant dues hores a temperatura ambient.
  6. Per preparar la cobertura, saltem en una paella 100 g de mores i 50 de mantega, i hi afegim un raig de patxaran per aixecar sucres. No hem de deixar que s'evapori tot l'alcohol.
  7. Hi afegim 40 g de sucre blanc i 50 g de xocolata blanca. Ho barregem fins que es desfaci. Apaguem el foc i després, un cop hagi perdut una  mica de temperatura , hi afegim un rajolí de llimona i ho reservem.
  8. Posem 250 g de mores dins la massa.
  9. Repartim en quatre parts la massa i la posem en uns motllos prèviament untats amb mantega.
  10. Posem els motllos al forn una hora a 2o0º.
  11. Ho servim amb la cobertura de mores per sobre.
Anar al contingut