Pastissets de mores
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La fruita vermella com els gerds, les mores, les groselles..., són rics en vitamina C, flavonoides i folats, tots nutrients amb un gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Ingredients per a quatre persones
Per a la massa:
125 g de mel
125 g de farina d'espelta integral
40 g de sucre panela
30 g d'arrel de gingebre fresc
1 ou
Per al farcit:
250 g de mores
Per a la cobertura:
patxaran
100 g de mores
40 g de sucre blanc
50 g de mantega
50 g de xocolata blanca
un rajolí de llimona
PREPARACIÓ
- Per fer la massa, barregem en un pot petit, a foc lent, 125 g de mel i 40 g de sucre panela fins a aconseguir una melassa.
- Posem en un bol 125 g de farina d'espelta integral.
- Batem un ou i l'afegim al bol, juntament amb la melassa.
- Hi afegim 30 grams d'arrel de gingebre ratllada.
- Ho amassem, ho filmem a pell i ho deixem reposar durant dues hores a temperatura ambient.
- Per preparar la cobertura, saltem en una paella 100 g de mores i 50 de mantega, i hi afegim un raig de patxaran per aixecar sucres. No hem de deixar que s'evapori tot l'alcohol.
- Hi afegim 40 g de sucre blanc i 50 g de xocolata blanca. Ho barregem fins que es desfaci. Apaguem el foc i després, un cop hagi perdut una mica de temperatura , hi afegim un rajolí de llimona i ho reservem.
- Posem 250 g de mores dins la massa.
- Repartim en quatre parts la massa i la posem en uns motllos prèviament untats amb mantega.
- Posem els motllos al forn una hora a 2o0º.
- Ho servim amb la cobertura de mores per sobre.