Brioix d'anxova, mel i mató

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mató té un moderat contingut de greix i és ric en calci i proteïnes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 brioix

    80 g mató

    5 g pinyons

    3 anxoves en oli d'oliva

    1 llima

    Mel

    Mantega

     

     

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella al foc i hi aboquem 5 g de pinyons. Quan s'han torrat, els posem en un plat i els reservem.
  2. Tornem a deixar la mateixa paella al foc. Hi posem a fondre una nou de mantega. Hi col·loquem el brioix i el torrem pels costats. (En lloc d'un brioix es podria fer servir pa o un croissant.)
  3. Recuperem el brioix i l'obrim al llarg amb un ganivet sense arribar a partir-lo
  4. Farcim el brioix amb el mató. Hi col·loquem a sobre les tres anxoves en oli d'oliva. Hi tirem un fil de mel i els pinyons torrats pel damunt. Per acabar, ratllem una mica de pell de llima per sobre.
Anar al contingut