Coliflor amb salsa de iogurt

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: La coliflor és un vegetal que aporta poques calories i quantitats considerables de fibra i minerals.
  • Dieta: Vegetariana

INGREDIENTS

  • 1 coliflor 

    1 cogombre 

    1/2 cabeça d'alls 

    2 iogurts grecs naturals  

    80 g anacards 

    80 g menta fresca 

    10 g mel 

    15 g curri 

    Canyella en pols 

    Pebre negre 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Separem els arbrets d'una coliflor neta i els anem posant al mig d'un paper sulfurat que tenim en una safata de forn. 
  2. Separem els grans de 1/2 cabeça d'alls, els aixafem amb un ganivet i els reservem amb la coliflor. 
  3. Amanim la coliflor i els alls amb sal, pebre negre, canyella en pols i oli OVE. 
  4. Tanquem el paper sulfurat fent un farcell i lligant-lo amb un cordill. 
  5.  Coem el farcell al microones 7' a 1000 W de potència.  
  6.  Pelem, traiem les llavors i tallem a daus petits 1 cogombre. 
  7.  Posem els daus del cogombre en un colador sobre d'un bol perquè treguin l'excés d'aigua. 
  8. Barregem dins un bol 2 iogurts grecs, 10 g de mel, 15 g de curri, la ratlladura d'una llimona, unes fulles de menta que piquem i sal. 
  9. Afegim al bol els daus de cogombre escorreguts. 
  10.  Ho integrem bé i ho reservem a la nevera. 
  11. Traiem del microones la safata amb la coliflor, ho desemboliquem i ho portem en una safata. 
  12. Rescatem la salsa de iogurt de la nevera. 
  13.  Piquem 80 g d'anacards a ganivet.  
  14. Posem en un bol 1 ració de coliflor, la salsa de iogurt i la  picada per sobre. 
Anar al contingut