Dorayaki de coco i xocolata blanca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La beguda de coco és una beguda energètica rica en greixos saturats, que s'obté triturant la polpa tendra del coco amb aigua.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 140 g xocolata blanca

    85 g farina blat

    60 ml beguda coco

    50 g sucre blanc

    30 ml aigua

    20 ml nata 35% MG

    15 g mel

    2 g impulsor

    2 ous

    Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Comencem per fer la massa del dorayaki. Posarem dos ous en un bol, hi afegim 50 g de sucre i 15 g de mel. Muntem els ous fins que doblin el volum.  
  2. Tamisem 85 g de farina de blat i 2 g d'impulsor a dins del bol dels ous. Ho integrem suaument amb una llengua.  
  3. Acabem posant-hi 30 ml d'aigua amb cura. Taparem el bol amb un plat i el deixarem reposar 15 minuts a temperatura ambient.  
  4. Farem una "ganache" posant en un pot al foc 60 g de llet de coco i 20 ml de nata del 35% de matèria grassa.   
  5. Quan bulli, traiem el pot del foc i hi afegim 140 g de xocolata blanca per fondre. La desfem tot removent-la. Després la passarem a un bol.   
  6. Portarem el bol a la nevera durant 1 hora perquè es refredi tapat amb un plat. Després ho passarem a una mànega pastissera.  
  7. Escalfem una paella amb una mica d'oli i quan estigui molt calenta en traurem l'excés d'oli amb un paper absorbent. Agafem una cullera sopera i, de mica en mica, anirem abocant la massa dels dorayakis formant rodones, que no es toquin. Courem 90 segons per un costat i uns 30 segons per l'altre i els anirem reservant en una safata tapats amb un drap humit.  
  8. Amb la ganache ja refredada, anirem posant-la a sobre els dorayakis i tapant amb un altre dorayaki, vuit en total.  
Anar al contingut