Muffins de xocolata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és rica en potassi, un mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 135 g farina fluixa

    100 g mantega

    100 g sucre

    70 g xocolata "bitter" amb avellanes

    10 g impulsor

    7 ous

    Cacau en pols

    Mel

    Sal

PREPARACIÓ

  
  1. Fonem la mantega i, un cop fosa, l'aboquem a un got batedor, juntament amb la xocolata que haurem esmicolat. Amb la mateixa escalfor residual de la mantega, la xocolata s'anirà desfent.
  2. Per fer la massa, posem en una pastadora quatre ous, tres rovells, el sucre, una cullerada de mel i un polsim de sal. Ho encaixem a la pastadora i ho muntem durant cinc minuts, a velocitat mitjana. Si no teniu pastadora, ho podeu fer a mà o amb varetes elèctriques i ho bateu fins que tingueu una base inflada, cremosa i amb una textura densa.
  3. Afegim a la massa la farina tamisada i l'anem incorporant de mica en mica, sense perdre aire.
  4. Turbinarem la xocolata que ja s'haurà fos amb la mantega i l'incorporem a la massa. La tapem i la deixem reposar durant dues hores.
  5. Omplim els motlles de muffin fins a tres quartes parts de la seva capacitat, per donar espai per quan s'inflin.
  6. Els enfornem a 210ºC, durant 8 minuts i mig.
  7. Els acabem empolsinant-hi cacau en pols per damunt, un cop freds.
Anar al contingut