Biquini "monsieur"

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA

    300 g de beixamel

    150 g de formatge Neu Cadí

    70 g de mantega

    70 g de pernil canari

    2 cullerades soperes de mostassa de Dijon

    2 llesques de pa anglès

    Mig alvocat

    Pebre blanc

    Nou moscada

    Encenalls de pernil de gla

PREPARACIÓ

  1. Posem 150 g de beixamel en un pot d'acer inoxidable al foc i hi afegim un raig d'aigua mineral i 2 cullerades de mostassa de Dijon. Ho remenem i després ho filmem a pell. Ho reservem.
  2. Untem per les dues cares amb 70 g de mantega 2 llesques de pa anglès.
  3. Posem a escalfar una planxa.
  4. Tallem a làmines mig alvocat i el posem sobre una de les llesques untades amb mantega.
  5. Tallem 70 g de pernil canari i 80 g de formatge Neu Cadí i ho posem a sobre de l'alvocat. Tallem un altre tros de formatge que faci 70 g.
  6. Tanquem l'entrepà i el torrem i planxem a la planxa ja escalfada.
  7. Posem els triangles en una safata de forn i els napem amb la beixamel de mostassa. Hi afegim nou moscada i pebre blanc per sobre i ho enfornem a 280º durant 3 minuts.
  8. Posem la resta de la beixamel (150 g) en un  pot d'acer inoxidable al foc i hi afegim un raig d'aigua mineral i 70 g de formatge Neu Cadí. Ho remenem.
  9. Traiem del forn el biquini, el tallem en dos triangles i hi afegim a sobre la beixamel de formatge fent ratlles.
  10. Rematem el biquini amb encenalls de pernil  de gla.
Anar al contingut