Biquini "monsieur"
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA
300 g de beixamel
150 g de formatge Neu Cadí
70 g de mantega
70 g de pernil canari
2 cullerades soperes de mostassa de Dijon
2 llesques de pa anglès
Mig alvocat
Pebre blanc
Nou moscada
Encenalls de pernil de gla
PREPARACIÓ
- Posem 150 g de beixamel en un pot d'acer inoxidable al foc i hi afegim un raig d'aigua mineral i 2 cullerades de mostassa de Dijon. Ho remenem i després ho filmem a pell. Ho reservem.
- Untem per les dues cares amb 70 g de mantega 2 llesques de pa anglès.
- Posem a escalfar una planxa.
- Tallem a làmines mig alvocat i el posem sobre una de les llesques untades amb mantega.
- Tallem 70 g de pernil canari i 80 g de formatge Neu Cadí i ho posem a sobre de l'alvocat. Tallem un altre tros de formatge que faci 70 g.
- Tanquem l'entrepà i el torrem i planxem a la planxa ja escalfada.
- Posem els triangles en una safata de forn i els napem amb la beixamel de mostassa. Hi afegim nou moscada i pebre blanc per sobre i ho enfornem a 280º durant 3 minuts.
- Posem la resta de la beixamel (150 g) en un pot d'acer inoxidable al foc i hi afegim un raig d'aigua mineral i 70 g de formatge Neu Cadí. Ho remenem.
- Traiem del forn el biquini, el tallem en dos triangles i hi afegim a sobre la beixamel de formatge fent ratlles.
- Rematem el biquini amb encenalls de pernil de gla.