Xistorra a la sidra

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de porc és rica en proteïnes de bona assimilació i en vitamines del grup B, cal menjar-se'n les parts magres i retirar-ne el greix visible.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 440 g de xistorra 

    250 ml de sidra 

    Llorer 

    2 grans d'all 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Posem un gra d'all aixafat en una paella amb oli i l'hi saltem. 
  2. Tallem 440 g de xistorra i l'afegim a paella on hi ha l'all. Ho saltem dos minuts a foc fort.  
  3. En retirem l'excés d'oli amb una cullera. Hi afegim dues fulles de llorer i 250 ml de sidra. Ho bullim a foc mitjà fort durant set minuts. 
  4. Un cop passat aquest temps, la sidra s'haurà reduït i ja ho podem servir. 
Anar al contingut