Amanida de fruita amb quefir i granissat de te

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Clàudia Gómez
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, BARCELONA
  • Dieta: Per a embarassades
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les fruites vermelles, com els gerds i les mores, son molt riques en vitamina C, flavonoides i folats, totes nutrients amb un gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 150 g de raïm
  • 40 g de gerds
  • 40 g de mores
  • 200 g de quèfir
  • Sucre (opcional)
  • PER A LA PREPARACIÓ DEL TE
  • 200 g d'aigua
  • 4 c/s de sucre
  • 2 bosses de te verd
  • 6 fulles de menta

PREPARACIÓ

Per començar, fem un almívar. En un cassó posem l'aigua i el sucre fins que arrenqui el bull. Ho traiem del foc. Hi afegim el te verd i la menta fresca. Ho deixem infusionar 3 minuts fora del foc. Tapat. Ho colem i ho deixem refredar.

El congelem amb un recipient tapat. Rentem la fruita vermella i el raïm. Tallem per la meitat els grans del raïm. Traiem les llavors. Ho reservem fins al moment d'emplatar. Servim en un gerra petita el quefir.

En un plat soper, hi posem la fruita vermella, els gerds, el raïm sense llavors. Amb una gerra, hi anirem afegint el Quefir de mica en mica al voltant del plat. Ho coronem amb el granissat de té verd. Ajudant-nos amb una forquilla, el gratem per anar-lo trencant a poc a poc.
Anar al contingut