Amanida de fruita amb quefir i granissat de te
- Programa: Cuines - programa
- Cuiner: Clàudia Gómez
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, BARCELONA
- Dieta: Per a embarassades
- Informació nutricional -Obre
Les fruites vermelles, com els gerds i les mores, son molt riques en vitamina C, flavonoides i folats, totes nutrients amb un gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 150 g de raïm
- 40 g de gerds
- 40 g de mores
- 200 g de quèfir
- Sucre (opcional)
- PER A LA PREPARACIÓ DEL TE
- 200 g d'aigua
- 4 c/s de sucre
- 2 bosses de te verd
- 6 fulles de menta
PREPARACIÓ
El congelem amb un recipient tapat. Rentem la fruita vermella i el raïm. Tallem per la meitat els grans del raïm. Traiem les llavors. Ho reservem fins al moment d'emplatar. Servim en un gerra petita el quefir.
En un plat soper, hi posem la fruita vermella, els gerds, el raïm sense llavors. Amb una gerra, hi anirem afegint el Quefir de mica en mica al voltant del plat. Ho coronem amb el granissat de té verd. Ajudant-nos amb una forquilla, el gratem per anar-lo trencant a poc a poc.